“Mai” har lavet listen par bokser på fødselsdag i Rachadamnern Muay Thai stadium.

Selskabet Sommai Sakulmatta har afsløret for par bokser af Suek S. Sommai fødselsdag i Rachadamnern Muay Thai stadium program onsdag 24 December 2014; nemlig, Yodwicha P. Bunyasit til knæet op med Sansatan S. Suradate i 137-140 pounds efter af andet par boxer eller Superlek af Rattanabundit Universitet til ansigt med Chomphichit Sitsafebunyham i 126.5 pounds og andre fremragende par boxershorts. Derefter, Muay Thai fans bør gå glip af dette program.

 

Suek S. Sommai fødselsdag i Rachadamnern Muay er Thai stadium program udsendes af denne onsdag 24 December 2014, initiativtager Sommai Sakulmateta eller lederen af Palangmai boksning lejr og hans teamwork klar til at gøre listen over par bokser; nemlig master par bokseren Yodwicha P. Bunyasit at forhandle vægt for Sansatan S. Suradate i 137-140 pounds samt betydelige par boxershorts ligegyldigt af Superlek af Rattanabundit Universitet til ansigt med Chomphichit Sitsafebuntham i 126.5 pounds, Denphanom af Keelakorat skole til ansigt med Chamuakthong S. Yuphinda i 136 pounds, ET Phetsomnuek til ansigt med Phetbunchu af Keelakorat skole i 129 pounds, Sanwangchai J.S.P. til ansigt med Paeteng Kertponthip i 121 pounds og Thanadate T. Pran 49 til ansigt med Khonkhob W. Wiwattananon i 112 pounds og andre fremragende par boxershorts til at kæmpe i dette program.

 

Sommai sagde, at hans teamwork og ham har lavet listen over nye og interessante par boxershorts af dette program af Rachadamnern Muay Thai stadium allerede; nemlig, master par boxer eller Yodwicha til lejlighedskøb vægt for Sansatan i 3 pounds og andre fremragende dem. Derfor bør det inviterer Muay Thai fans til at følge opdette program også.

Leave a Reply