SiaNao kan forsømme det gode håb om grossbaff med sin egen værdighed.

SiaNao eller Wirat Wachirarattanawong sagde, at han er ligeglad for håb om grossbaff eller Thongchai Rattanasuban at tillade ham at dele sin boksers for programmet. Desuden, han er ikke sikkerom sit mål, men nu har han sin værdighed ved ikke at gøre som denne måde med grossbaff længere. Han er desuden sikker på om sin kapacitet samt sin teamwork til opsætning af det store program til Muay Thai fans af sin egen skal følges op.

 

Efter grossbaff eller Thongchai Rattanasuban har rapporteret til journalister, at han er klar til at hjælpe SiaNao eller Wirat Wachirarattanawong setup programmet boksning fuldt ud, især til del for Superbank af Rattanabundit og Pakorn P.K. Sanchai Muai Thai Yim i Lumphinee boxing stadium at deltage i Suek Lumphinee Champion samt understøttende Muai Siam, har nu SiaNao Wirattanawong ringet sidste onsdag af 3. December 2014 til redaktøren af Muai Siam sidste 3 December at han har sin egen værdighed ikke at bringe boksere af SiaNao at kæmpe længere ved ikke at acceptere det gode håb for grossbaff. Hertil kommer, han håber grossbaff ikke at have en skadelig hensigt at ham kun, og han er sikker i sine evner og sit teamwork til opsætning til den store kamp til Muay Thai fans til at se med sit talent. Derudover vil der være Nong båd eller Nattadate Wachirarattawong eller hans søn at forberede til at konfigurere den store match denne januar selvfølgelig at fejre nytår festival, og der vil være den fremragende par bokser til at bevise deres resultater med billetprisen for 500 baht for at lade Muay Thai fans at se, hvor stor uden at påberåbe grossbaff at udveksle boxershorts af ham længere.

 

SiaNao sagde alvorligt, at han har været initiativtagere i mange år også samt skabe fremragende dem; Han er således ikke nødvendigt at hjælp fra grossbaff med godt håb. Desuden, han ikke skulle have dårlig opmærksomhed til ham godt, og nu fortalte han grossbaff ikke at dele boxershorts af ham til at kæmpe i programmet længere med sin egen værdighed og kapacitet til at setup programmet. Derefter, dette nytår Festival i januar, der vil være det store program med kryds pris 500 Baht, der Muay Thai fans kan juble op sikkert.

Leave a Reply