Muay Thai træning

Programmet fokuserer på undervisning af grundlæggende og fundamentale teknikker til Muay Thai og boksning, giver mulighed for den studerende at forstå grundigt bevægelser før uddybe deres nyerhvervede færdigheder.

Denne Muay Thai træningsprogram er for Muay Thai konkurrence turnering i Thailand. Dette program blev brugt til at træne Muay Thai nationale han i verden Muay Thai konkurrence. Dette er et program, 6 uger. Deltageren skal uddanne 6 dage om ugen fra mandag til lørdag. Muay Thai træning er ikke forskellig fra andre former for sport.

Uddannelse tidsplaner er baseret på studerende niveau af fitness & hvad du vil opnå fra din muay thai træning.Nedenfor har vi fastlagt standard uddannelse tidsplanen for begyndere & professionelle kæmpere.Bruge de uddannelse tidsplaner nedenfor som vejledning kun uddannelse program vil meget der passer til alle mål.

muaythai3

Muay Thai taske / Pads uddannelse
Den vigtigste 2-timers uddannelsesperiode fokuserer på en program-Ugeplan, der giver 3-5 runder på forskellige tasker, 3 etablere pad runder med en træner, og 3-5 runder af Muay Thai øvelser og dygtighed fokus i grupper med andre gæster og undervisere.

Sparring: Muay Thai eller boksning
Sparring er en vigtig del af Muay Thai og Thai boksning uddannelse. Muay Thai undervisere direkte sparring sessioner med student. Det er helt frivillige og tillader gæster til praksis og udnytte deres færdigheder mod en reel modstander. Sparring sker på 50% hastighed og magt og gæster slid shin, mund og hovedet vagter til at forhindre skade. Sparring er en vigtigt uddannelse-værktøj, der hjælper gæster til at forstå Muay Thai som en kamp sport og få erfaring i ringen.

Stræk / slappe af / køle ned
Studerende er opmuntret og velkommen til indarbejde frie vægte og hejse i deres træningsprogram. Normalt muay thai lejre i Thailand har et komplet sæt af dumbbells, kettlebells, 2 Olympiske bænke, trække ned multi-machines, en stå rack, Øvelse bikes og mere tilgængelig for vores gæster i hver ring og området Styrketræning.

Disse er kun bred retningslinje standard Muay Thai træning i Thailand.

Leave a Reply