“Samart Payakaroon” erklærer

“Payak Nayok” Samart Payakaroon er ikke bekræfte, at han kan deltage i åbningskampen af Isuzu turnering boksning 25 i Jao Muay Thai på lørdag, December 6th, på Aomnoi Muay thai stadium eller ikke men Muay Thai fans ikke bør bekymre dig. Han tager sig Ritdet, bokser, der vil kæmpe i dette program meget godt.
“Payak Nayok” Samart Payakaroon, lederen af Pobteeratam camp sagde med Muay Siam reporter i direkte, at han ikke er sikker på at slutte sig til åbningskampen Isuzu turnering boksning 25 i Jao Muay Thai på lørdag 6 December kl Aomnoi eller ej, fordi han er meget travlt i dag. Han må være MC, spille drama og synge en sang. Men Jao Muay Thai Muay Thai fans bør ikke bekymre dig, fordi han tage sig Ritdet, bokser, der vil kæmpe i åbningskampen med Rungrawee P.K.sandchai Muay Thai gym meget godt.


“Tidligere hvis jeg ikke gå ud for at arbejde, vil jeg tage sig Ritdet, jeg ønske ham succes med turneringen boksning engang tid, men hvis jeg har arbejde at gøre, jeg arbejde, fordi jeg har en masse arbejde men Jao Muay Thai Muay Thai fans ikke bør bekymre dig. Han er en god dreng og har til hensigt at bekæmpe denne gang. Hvis jeg var en ledig tid i åbningskampen, vil jeg komme fordi åbne-lukke ceremonien af Isuzu turnering boksning er en stor, men hvis jeg har travlt, jeg kommer ikke. Må ikke bekymre dig om min boxer fordi vi passe ham udmærket”Samart sagde.

Plan for “Kertphet” at angribe hans par bokser i den hårde måde.
Denne time, Kertphet Suanaharnpeakmai er stadig i den varme form efter viser god form i Suek Muai Dee Witheethai på kanal 11, desuden, det bør acceptere for det gode navn, styrke og udførelsen af Nong O 5 stjerner kylling daewyim, der har flere ulemper end hans par bokser. Derefter kunne han endelig bruge sin friskhed til at overvinde sin par bokser i 134-132 pounds uden at bekymre sig om hans styring af vægt meget.
Desuden, på grund af hans god strategi, han kan have udsat at være mester i Thailand i letvægts også af vender i Suek Phetyindee på fødselsdag af Sia Nao Phetyindee på denne tirsdag i 25 November 2014 på Lumphinee-Lamintra Muay Thai stadium.
Efter Kertphet Suanpeakmai har viste den friske form i hver boksning kampe af Suek Muai Dee Withee Thai, tilhører Sia Roj Nongyao boksning lejr i distriktet Pluakdang af Saraburi province, teamwork af Phetyindee har push up ham til at kæmpe i den næste kamp for grådige mester i Thailand i letvægts 135 pounds med Nong O 5 stars kylling. Dog kunne Nong O forhandle sin vægt til ham i 132-134 pounds for hindre hot form af Kertphet.
For Kertphet, bokser med ansvar for Pairoj Nongyao, har lederen af Suanaharnpeakmai boksning lejr i Pluakdang af Saraburi province afsløret til Siam sport, efter at han ved, at sin bokser måske står over for med Nong O, han befalede ham at øve sig i en uge nu med hensyn til at blive vinderen.
For Suek Kertphet, denne time han er den varme af denne boksning cirkel efter han har vundet alle kampe i Suek Muai Dee Witheethai; hans ydeevne, styrke og navn har dog flere ulemper end Nong O i 132 pounds. Derefter, hvis han tilbud sin vægt til at kæmpe i 134-132, det viser, at han ikke har regnede meget vægt til sin par bokser. På den anden side kan Sia Roj støtte Kertphet i denne kamp fuldt ud ved at give et stort pengebeløb til træner af ham for 20,000 baht, hvis Kertphet er vinderen, alle af dem vil måske føle sig glad.

Leave a Reply