Bokserne har kæmpet med hinanden før; det vil nu gøre den nye liste over par til at kæmpe.

Store sang eller Thongchai Rattanasuban er virkelig overbevist om, at par boxershorts af Suek Millionnaire af en Thong Chai eller den store match udsendes denne 10. November 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium ikke kan skabe skuffelse til Muay Thai fans sikkert. Men selv om tidligere, er der flere par boksere til at kæmpe med hinanden før, denne gang kunne være værd at betale for Muay Thai fans faktisk på grund af den nye gør listen over par boxershorts.

 

Big Song eller Thongchai Rattanasuban eller promotor af Suek en Thong Chai og teamwork af ham har opsætning til den store kamp igen denne 10. November 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium. Derudover Big Song fortalte reportere Muai Siam med tillid at par boxershorts af Suek Millionnaire én Thong Chai eller den store kamp i denne 10. November 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium ikke kan gøre skuffelsen til Muay Thai fans selvfølgelig. Desuden, selv om der er flere par boxershorts kæmper med hinanden før, denne gang kunne være værd at betale for Muay Thai fans på grund af den nye gør listen over par boxershorts.

 

Thongchai sagde, at selv om dette program får de par boksere at hævn, der er formere nye par boksere til at kæmpe. Derudover har han bekræftet, at dette par bokser er den morede og Muay Thai fans af Suek en Thong Chai kan imponere som de sidste kampe, især for denne kamp at vise de gode former for flere par boxershorts. Desuden for Taksinlek, som netop mistet spillet i de sidste kampe for 2 gange, nu kan han kæmpe med den nye par bokser vinder sikkert herunder Jojo og Pakkalek, der tog tur til at blive vinderen og taberen, især til at kæmpe med hinanden i dette nye match. For tabere i sidste kampe, kan de have deres gode erfaringer, erfaring for at forberede sig en bedre måde uden at bekymre dig.

Leave a Reply