Glad for “Sailab” kæmpede med funniness gennem kanal 7

          Oan Muengnon afsløret efter Sailab havde besejret Phetkangwarn Rachanon lejr i Suek Muai thailandske Ched se i den sidste match og oprettede gode navn for gældsbevis Muengnon muay thai camp meget. Derefter efter at gældsbevis Muengnon”eller Somchit Vankaew eller den store boss for gældsbevis Muengnon træningslejr har været glad for at Sailab Chitmeungnon ikke havde gjort skuffelse til muay thai fanclub af Muai thailandske Ched se i den sidste match og kunne oprette gode navn til hans muay thai lejr meget. Derefter, han havde kaldt Sailab for at rådgive for at lade Sailab kampen som sjov som han kan i den næste kamp og kampen for at være værd for muay thai fanclub at cheer ham. Derudover Sailab var blevet bekræftet, og han vil gå til at uddanne i samme muay thai lejren som den sidste match. Men nu Sailab bør studere hårdt, så det bør vente ham til eksamen fra high school og derefter han kan træne i sin muay thai camp fuldt ud. Således nu han har til at træne i landskabet provinsen og senere han vil vende tilbage til at træne i samme muay thai lejren, han har trænet før.

Oan Muengnon afslørede, at “Gældsbevis Muengnon” eller Somchit Vankaew eller gældsbevis Muengnon træningslejr og muaythai-thailand.com big boss har været glad for, at Sailab Chitmeungnon ikke havde gjort muay thai fanclub skuffelse af Muai thailandske Ched se i den sidste kamp. Han kunne i øvrigt meget skabe gode navn til deres muay thai lejr. Derefter, gældsbevis Muengnon eller big boss havde kaldt Sailab for at rådgive for at lade ham kampen så sjovt som han kan i næste kamp og kampen for værd til muay thai fanclub i Thailand for at cheer ham.
Rådgive “Phetsanguan” at træne hårdt.
          Mit Nakorn underrettede Phetsanguan eller Sitniwat S. Yuphinda muay thai camp at forberede uddannelse selv så meget, som han kan inden kampen med Sansathan S. Suradate muay thai træningslejr som det andet par muay thai bokser i Suek Phraianan på denne 26 februar 2013 på Lumphinee muay thai stadion fordi hvis han har forberedt sig godt, han kunne kæmpe med funniness og besejre sit par bokser sikker og han har sin bedre strategi end sit par en.

 

          Mitnakorn sagde, at Phetsanguan vil have hans kø kæmpe med Sansatan S. Suradate muay thai træningslejr som det andet par bokser i Suek Phraianan på denne 26 februar 2013 på Lumphinee muay thai stadion i Thailand og til denne kamp jeg har rådgivet Phetsanguan at forberede sig godt fordi hvis han har sin perfekte krop, jeg er sikker på, at han måske besejre Sansatan uden hvorved sikker og derefter vil jeg give store mængder af penge til ham som mit løfte. Jeg mener i øvrigt, Phetsanguan har hans bedre strategi end hans par én. Derefter, jeg vil give store mængder af penge til ham kun han viser hans smukke form at være imponeret over muay thai fan klub.”
Muay Thai information: muay thai training thailand , muay thai træning , muay thai camp thailand

3 thoughts on “Glad for “Sailab” kæmpede med funniness gennem kanal 7

  1. james

    Phetsanguan kan være den gode bokser, fordi han har mange teknik muay thai. I dag er han træning i everydays til at vente til næste kamp.

  2. Mike

    Phetsanguan ønsker at kæmpe igen. Men det er ikke let, fordi han ikke har kæmpet i mange måneder. Så i dag er han begyndt at træne muay thai igen i hans nye muay thai lejren.

Leave a Reply