“Sia Kim” vil kæmpe som den anden par bokser, som alle kan lide.

Chun Kertphet afsløret at for 118-120.5 pounds, der vil være Phanphayak Chitmuengnon til lejlighedskøb vægt for Sia Kim sidde Sortor Taew i 2.5 pounds til at kæmpe som den anden par bokser Suek Kertphet dette 31 oktober 2014 med egnethed. Desuden, det menes, at selv om Phanpayak havde været vinder før i den sidste kamp, denne gang han ikke kan vinde let med sin par bokser særlige form for ikke at være taberen sikkert.

 

For det andet par bokser af Suek Kertphet udsendes denne 31st oktober 2014, har Chun Kertphet gjort listen over Phanphayak Chitmuengnon til lejlighedskøb vægt for Sia Kim sidde Sortor Taew i 2.5 pounds til at kæmpe 118-120.5 pounds. Desuden, denne vægt har været betragtet som godt selvom Phanphayak havde tidligere været vinderen. Dog menes det, at han ikke kan vinde Sia Kim nemt helt sikkert.

 

Chun afslørede, at han har ryddet par bokser allerede efter at lade Phanphayak Chitmuengnon til lejlighedskøb vægt for Sia Kim Sortor Taew i 2.5 pounds til at kæmpe for 118-120.5 pounds med egnethed. Derefter, det menes, at selv om Phanphayak havde været vinder før, men han vil ikke vinde Sia Kim let for sikker med sin særlige form ikke den

 

For master par boxershorts af denne kamp, vil der være Muengthai S. Bunyiam står over for med Tuanphae den bedste Udon, Yodthongthai Kertchareonchai vender med Phokaew Phonchangchonburi, Kengkhla P. Pekko står over for med Kosakornnoi S. Yingchareonkarnchang, Sprinter Pangkongphrab står over for med Rungubon Sakami, synge Paranchai står over for med Phetphrayakrai P.K. Sanchai Muaithaiyim m.fl.

Leave a Reply