“Sittisak” understreger for at kæmpe i hvert skud.

Efter flytning til at kæmpe Rachadamnern Muay Thai stadium, annonceret Sittisak Phetphayathai for at besejre Phanphet Kertchareonchai forudgående at flyve til kampene i Japan denne November 2014 for at planlægge at kæmpe i denne kamp.

 

For Suek Chitmuengnon udsendes denne 2nd oktober 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium, vil der være master par bokser til at bekæmpelse mellem Sittisak Phetphayathai og Phanphet Kertchareonchai eller den store par bokser med hot form. Sidst, journalisterne er blevet afsløret fra Sittisak Phetphayathai eller par bokser fra Ubonrachathani provinsen om vilje i denne tid efter at have kæmpet for 8 gange, at han har vundet 3 gange og tabe til 5 gange. Desuden, for hver gang det er fuld af spænding. Men for denne næste gang jeg ikke føler bekymre dig, fordi jeg mener, at det vil være den behagelige måde at kæmpe ved at besejre Phanphet ikke svært.

 

Sittisak afsløret med godt humør, efter han er flyttet til at kæmpe Rachadamnern Muay Thai stadium, denne boksning lejr er egnet til mig med min vilje til at kæmpe for 100 procent. Dog Panphet han kæmpede med funniness, men den sidste gang, at han mistede ham, det er ikke fair for ham på grund af urimelighed af dommere til at dømme. Derefter, i næste gang han har planlagt til at kæmpe alle måder med næver, fødder, knæ og albuer for at blive vinderen. Desuden denne November sagde Deer Kertphet til mig at der vil være program til at kæmpe i Japan. Derefter, de næste 2 kampe skal han forsøge at vise sin smukke form som den sidste kamp at vinde Denphanom af Keelakorat skole samt.

Leave a Reply