På fødselsdag match, vil de første par bokser kæmpe for at få 400,000 baht.

Promotor Mit Nakorn er virkelig overbevist om, at de første par bokser om Suek Phetwisate og Suek Mitchai kunne stilles listen for fejre fødselsdagsfest for Nong båd og Mit Nakorn denne 9 oktober 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium mellem Takulphet S.Sommai og Fahseethong T. Thepsuthin Muay Thai camp. Desuden, de måtte kæmpe med funniness for at få 400,000 baht, og det menes, at de kan kæmpe for at en million baht konkurrence dagen.

 

Mit Nakorn sagde at Suek Phetwisate og Suek et Mit Chai at fejre fødselsdag part mellem Nong båd eller Mit Nakorn denne 9 oktober 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium, vil der være par bokser mellem Takulphet S. Sommai og Fahseethong T. Thepsuthin Muay Thai lejr til at kæmpe med funniness i 116 pounds. Mit Nakorn afslørede desuden, at han er meget overbevist om, at dette par boxer måtte kæmpe med morskab ifølge deres lignende størrelser. Nu kan de mindst 400,000 baht at bekæmpe uden at acceptere at være taberen for hver enkelt. den anden side kan de kæmper for at vinde en million baht konkurrencedygtige dag. Derefter bør det lade Muay Thai fans for at se dette program uden at miste den store kamp helt.

Leave a Reply