“Mit og båd” er værdsat at Muay Thai fans vil deltage i deres fødselsdagsfest.

Mitnakorn og båd Phetyindee har takkede for Muay Thai fans for at se Suek en Mit Chai og Suek Phetwisate med overfyldt af folk for at vinde penge omkring 1 million baht. Derefter vil der være store match være setup denne 9 oktober 2014 for Suek Phetwisate og Suek et Mit Chai for at fejre fødselsdag af båd og Mit Nakorn samme tid. Desuden vil der være Yodwicha P. Bunyasit vender med Sansatan S. Suradate i 138-140 pounds at Muay Thai fans kan vente med at juble op for.

 

Efter promotor Mit Nakorn eller Sumate Siesattabongkot og Sia båd eller Nattadate Wachirarattanawong har sammen setup Suek én Mit Chai og Suek Phetwisate som den store kamp sidste onsdag i 10th September 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium og bliver vellykket meget på grund af funniness af programmet, herunder af billetprisen for 1 million baht. Sidst, har Mit Nakorn og båd Phetyindee takkede for Muay Thai fans gennem teamwork Muai Siam. Derudover kan de setup den store kamp igen denne 10 oktober 2014 for Suek Phetwisate og Suek et Mit Chai at fejre de 2 projektledere samme tid.

 

“Mit” har takkede for Muay Thai fans.

 

Mit har takkede for Muay Thai fans til at se programmet boksning, i den næste tid båd og han kunne setup den store kamp for at lade Muay Thai fans at se den fuld måde. den anden side det gode resultat er opstået på grund af funniness af kampen, og han er glad for at se lykken af Muay Thai fans også.

 

Den store kamp i fødselsdag for Mit og båd denne 9 oktober.

 

Desuden afslørede Mit Nakorn, at han har setup den store kamp at lade Muay Thai fans for at se igen 9 oktober med Suek Phetwisate og Suek et Mit Chai som den særlige match fødselsdag i NongBoat og fødselsdag for ham denne syvende oktober også. Derefter, den næste kamp kan setup for at fejre fødselsdag for dem og at være gaver til Muay Thai fans også.

 

Bekræfte, at Yodwicha og Sansatan kan være den mester par, en.

 

9 oktober, promoter Mit Nakorn kan setup den store kamp for at vække Muay Thai fans at se med tilfredshed af førende med masteren par boxer eller Yodwicha P. Bunyasit vender med Sansathan S. Suradate i 138-140 pounds, Phetbunchu F.A. gruppe står over for med Singdam Kertmu 9 i 135-137 pounds, Phetmorakot 5 stars kylling deawyim står over for med Seksan A. Khwanmeung i 129-130 pounds Superlek W. Sangphraphai vender med Khaimookkhao S. Kerttiwat i 126-128 pounds, Superball Teemeunglei står over for med Bangphleenoi 96 Peenang og Sanchai P.K. Sanchai Muai Thai Yim vender med Nong O 5 stars kylling i 131-134 pounds.

Leave a Reply