“Man” anbefaler ikke at gå glip af det populære.

Mand til Padraew vil gerne overtale Muay Thai fans at se blandt andet par boxershorts i fremtrædende Air program denne 19 September 2014 på grund af deres fordele. Derudover vil der være Kwanfahnahdam eller Prakaiphet J.S.P., der har den store størrelse, med undtagelse af altid at blive slået af den hårde kraft og Yodsila Faretex eller den lille en med hans alvorlige knytnæve. Men resultatet bliver i hvert fald eller Praikaiphet kan være udholdt med den hårde næve i hvilket tidsrum, Muay Thai fans skal juble op for at kende resultatet kampen af 118 pund.

 

For fremtrædende Air program udsendes denne 19 September 2014 Lumphinee, har advokat Toi fremtrædende luft og teamwork lavet en liste over master par bokseren mellem Satanfa Sakami vender med Jamesak Sakburirum og den anden par bokser mellem Praikaiphet J.S.P. vender med Yodsila Faretex samt den understøttende par boxer eller Mafiangnoi T. Phakin står over for med Phetluakyod Sorchor Toipadreaw Khunphan Kertchareonchai vender med Chamuakphet Chitmuengnon, Nuengsiam P.K. Sanchaimuaithaiyim står over for med Knotmai A. Nittayaporn, Sia Paranchai står over for med Onemeechoke Phuhongthong og Chocho S. Pluabphlanarai vender med Khunharnlek Kertchareonchai.

 

For det andet par boksere afsløret mand Padreaw eller advokat Toi at han gerne Muay Thai fans til at juble på grund af deres fordele; for eksempel, Praikaiphet J.S.P., der har den store størrelse, undtagen hans svaghed og Yodsila Faretex, der har ringe størrelse, bortset fra hans hårde næve. hvor meget Praikaiphet blevet udholdt den hårde næve i 118 pund er afhængigt af råber af Muay Thai fans kun.

 

Manden viste, at for denne kamp af 118 pund, er fordele forskellige måder; for eksempel, Praikaiphet eller den store størrelse, undtagen svagheden og Silalek eller den lille størrelse, bortset fra den hårde næve. Derefter skal det opmuntre til at forudsige taber og vinder en med quaranteeing af funniness selvfølgelig.

Leave a Reply