“Mit” gerne vil vide synspunktet “Mai”

Promotor Mit Nakorn anmodet om stå punkt af Sommai Bangkapi eller den nye leder af Palangmai om at bringe Seksan A. Kwanmeng til at kæmpe sin boksning lejr og kampen for båd Phetwisate som den store kamp denne 9 oktober 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium. den anden side, det kan have en stor snak at udveksle bokser efter Sommai og teamwork af Phetlumphinee har forstået 3 master par boxershorts til at kæmpe for Sommai allerede. , denne gang det lefts kun Seksan til kamp med hans boksning lejr alene, men det er ok for ham at lade Seksan med en anden boksning lejr for at planlægge den måde at gøre listen over en anden ny par bokser senere.

 

Efter at der er den store snak at udveksle bokser fra Sommai Bangkapi eller den nye leder af Palangmai boksning lejr og teamwork af Lumphinee, der er blevet modtaget 3 master par boxershorts allerede, såsom Phetmorakot W. Sangphraphai, stars Rungphet af 5 kylling deaw yim og Khaimookkhao S. Kertiwat til at kæmpe i en anden match. Senere, kunne promotor Mit Nakorn og NongBoat Phetwisate fejre for deres fødselsdag hurtigt denne 9 oktober 2014 snart Rachadamnern Muay Thai stadium, Mit Nakorn gerne spørge Seksan A. Khwanmeung til at kæmpe med Morakot for sin boksning lejr efter Sommai og teamwork af Phetlumphinee allerede har 3 master par boxershorts til at kæmpe. Således kan nu Seksan kæmpe for den eneste for Mit Nakorn for at lade Sommai plan sende Seksan for ham at kende sit standpunkt. Men hvis det ikke er ok, Mit Nakorn kan gøre listen over i en anden bokser til at bekæmpelse i stedet.

 

Mit Nakorn sagde, at han gerne vil udveksle denne bokser med sin sjæl, efter der var den store snak at udveksle hans bokser med Sommai og Teamwork Phetlumphinee. , har de 3 master par boxershorts til kampen nu. Således, den bør anmode om Sommai om at sende Seksan til ham ved at tale ærligt for at koordinere med hans teamwork og ved synspunkt af teamwork af Phetlumphinee, især for Sommai.

Leave a Reply