Det er virkelig glad for “Siankaeew” eller 34 år gammel til at kæmpe i den store Muay Thai overens.

Direktør Sukthad Phumphanmueng er virkelig stolt, Sian Kaew Phonchangchonburi eller den elskede discipel er stadig boksning cirkel med kvalitet, selv om han er 34 år gammel. Men Fredag 29 August 2014, vil der være en chance for Muengthai S. Bunyiam eller master par bokser af Suek Phumphanmueng til at acceptere hans skæbne at have ringere end hans par bokser. Men i denne tid han har forberedt sig bedre end gamle forbi gange.

 

Sian Kaew eller Phokaew Phonchangchonburi har viste sin form denne boksning cirkel i lang tid; Desuden har han fået en masse oplevelser indtil 34 år gammel. Dog, han stadig bevare sin standard i kamp hver gang at han kæmper Thai boxing stadium. , ligegyldigt vinder eller taber, han altid gode kredit fra Muay Thai fans i Thailand samt tilskyndelse til at være den stolte af direktør Sukthad Phumphanmueng eller vicevært af ham. Derudover Fredag 29 August 2014, kan senere Phokaew Thai boxing stadium at tillade Muengthai S. Bunyiam at hævn med ham igen.

 

Derudover har direktør afslørede hans sind, at han ikke er seriøs omkring dette emne, fordi vinde eller tabe spillet er fair sports. Men hans forventning er at skabe pålidelighed og skæbne til Muay Thai fans i Thailand, fordi ligegyldigt af sin vinde eller tabe spillet Muay Thai fans i Thailand alle beundre i hans præstation, især for denne chance, som han har forberedt sig godt til at forvente for det gode resultat.

 

Direktør Sukthad afslørede at boksespil kan have at tabe og vinde. Men de har opmærksomme træning sig at reducere fejl. Men fordi denne gang Phokaew har uddannet sig bedre end første gang, det er op til hans præstation at bekæmpe kun.

Leave a Reply