38 år: grossbaff bragt flere par boxershorts til at kæmpe.

Grossbaff eller Thongchai Rattanasuban er virkelig sikkerthatabout Suek 38 års jubilæum af en Thong Chai til at gøre en interessant liste over par boxershorts indtil Muay Thai fans måtte vente med at se indtil de sidste par bokser sikkert. Desuden, efter master par bokser har kæmpet allerede, kan der være bekæmpelse af mester Rachadamnern Muay Thai stadium indtil for ikke at gå glip af et program.

 

For at gøre listen over par boxershorts i Suek33 års jubilæum af en Thong Chai, har initiativtagerne oprettet dette program elegant. Desuden har ThongchaiRattanasuban garanteret, at hvert par bokser i dette program er blevet besvaret Muay Thai fans. det mener, at Muay Thai fans kan tilskynde dem alle, og efter at have passeret master par bokseren år mellem TaksinlekSitprakaifah og Sam A i 5 stjerner kylling, der bliver efterladt kun 2 par boxershorts i niveauet af mester Rachadamnern Muay Thai stadium at kæmpe i den næste dag.

 

Efter disse 2 par boxershorts består de af Onephichit Meenayothin til at forstå den mini flyve vægt mester Rachadamnern Muay Thai stadium med Chaimongkol Chujeebameekaew og Phetmeugchon P. Suanthong at forstå flyve letvægts mester med Kumarndoi. Desuden har ThongchaiRattanasuban for disse 2 par boxershorts bekræftet, at de er alle gode fremtid eller master par boxershorts af boksning cirkel i fremtiden helt sikkert.

Leave a Reply