“Kingthong” har fattet for verdensmester.

Selskabet KingthongLuakphrabat vil gøre listen over Thanadate TorPran 49 Muay Thai lejr til at kæmpe for grådige mester i 5 millionær stjerner kylling program kanal 11 af står over for med OnechaiRamboesarn, som den anden par bokser Suek én Kingthong udsendes denne torsdag 28 August 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium.

 

Efter viser formen hot kontinuerligt indtil fatte champion af millionær 5 stjerner kylling program, Thanadate TorPran 49 Muay Thai camp eller discipel af Rongthiead: commander ThiedsakNontapanphiphat og det store hoved af TorPran 49 Muay Thai lejr boksning lejr har gjort listen over ham til at kæmpe i Suek en Kingthong dette 28 August 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium med Onechai Ramboesarn i 110-109 pounds som det andet par bokser af programmet.

 

Sidst, promotor KingthongLuakprabat har afsløret, at det bør gøre alt i rette tid, og nu Thanadate TorPran 49 Muay Thai camp har hans hot form. Således, det er heldigt at lade Thanadate til at kæmpe med Wonchai, og han er overbevist om, at denne kamp kan være morsom en selvfølgelig på grund af stilen af deres kampe at Muay Thai fans altid kender godt deres formularer. Derefter, Muay Thai fans kan se frem til at se for Suek en Kingthong dette 28 August 2014 også.

Leave a Reply