Paryk Rangsit begynder at afholdt Thailand – Japan team

Rangsit Muay thai stadium forberede sig på at holde Thai – Japan boksning hold at gøre indkomst tidligere bokser Foundation “Mr.nuay” Amnuay Gesbamrung og personale at vælge Thai bokser til kæmpe med Japan boxer på i begyndelsen af juli og har en direkte udsendelse til Muay Thai fans rundt om i verden. Denne kamp vil være sjovt, fordi Japan boxer er ekstraordinære. Hvis de gør ikke sikker på, vil de ikke føre holdet til at kæmpe med Thai bokser.

Muay Thai er blevet afsløret fra dreng Rangsit efterkommere af “” Mr.Nuay”Amnuay Gesbamrung, ejer af Rangsit stadion og den skole i Rangsit International Thailand boksning om den nye match, som er den velgørende at rejse penge til tidligere bokser Foundation på i begyndelsen af juli. Rangsit stadion afholdes Thai bokser til at kæmpe med Japan boxer og har en direkte udsendelse til Muay Thai fans rundt om i verden. Denne kamp vil være sjovt, fordi Japan boxer er ekstraordinære. Hvis de gør ikke sikker på, vil de ikke føre holdet til at kæmpe med Thai bokser.

“Nu er der en masse fremskridt. I begyndelsen af juli, vil Rangsit stadion afholde den Thai bokser til at kæmpe med Japan bokser til at rejse penge til tidligere bokser Foundation. Boksning personale klar til at vælge den store bokser til kampen med Japan bokser. Denne kamp vil være sjovt, fordi Japan boxer er ekstraordinære. Hvis de gør ikke sikker på, vil de ikke føre holdet til at kæmpe med Thai bokser. De taler om den direkte udsendelse. Hvis de har en konklusion, jeg vil straks Muay Thai fans”sagde drengen Rangsit.

Leave a Reply