“Gode” indrømme “Sagsøge” ikke er god

“Gode” Paranchai Aditepworapan, den store Muay Thai lejr af Paranchai open minded af indrømme Sue (se på skole sport Nakhon Si) der tab til Natalie Veerachai i Muay Thai 7 farve i den sidste kamp, han ikke er godt. Hvis han har en god boksning færdigheder, han vil ikke tabe men alt kan starter igen

“Gode” Paranchai Aditepworapan, den Paranchai fordomsfri af store lejr indrømme Sue (se på skole sport Nakhon Si) der tab til Natalie Veerachai i kanal 7 Muay Thai stadium i den sidste kamp, han ikke er godt. Hvis han har en god boksning færdigheder, han vil ikke tabe men alt kan starte igen. “Hvis du spurgte mig faldt desværre eller ikke, jeg vil indrømme, jeg er ked af, fordi han kan bekæmpe udmærket men ikke har erfaring. Hvis han har erfaring bare en lille smule boksning, han mister ikke men han er ikke så han stoppe og miste beklager jeg ikke men jeg enig i, at jeg faldt ked og Bestil personale til at passe på ham og jeg vil forsøge at hjælpe også. Jeg give Tanu Sue men andre mennesker har til at hjælpe hinanden, fordi vi er de samme Thongsong. Når alt ske, må vi hjælpe hinanden”sagde Gede.

Leave a Reply