“Singdam” bør ikke være over-weight, fordi han mister måske for sin muay thai mester.

          Srimueng Singsuanngen eller Keawsamrit muay thai camp big boss bekræftet at Naka Kaewsamrit muay thai lejr eller sine muay thai bokser i muay thai lejren ikke bør være bekymring, fordi hans big boss havde bedt om spørgsmål til dommeren i muay thai stadion allerede. Derefter, hvis Singdam er over-weight, bør han reducere sin vægt. Ved siden af, hvis han ikke kan nedsætte sin vægt, han mister måske for sin mester sikker. Desuden, hvis denne situation sker, den store boss for Naka vil være komfortable og føler aflaste.

 

          Srimueng Singsuanngen eller Keawsamrit muay thai camp big boss afslørede journalister af Muai Siam at nu Naka Keawsamrit eller hans bokser i muay thai lejren er klar til kamp i sidste runde af 7th Fuktian gruppen med Singdam Chokkanna på Suek Chao Muai Thai på denne lørdag i niende februar 2013 på Omnoi muay thai stadion i Thialand og han har god uddannelse for 3 uger. Derudover har Naka forberedt sig til praksis indtil han er i perfekt stand og vente på kampene i dette program kun. Når Naka big boss havde stillede spørgsmål til dommeren af stadionet muay thai, sagde han desuden, at hvis Singdam er over-weight, han ville være ude af dette program sikker.

 

          Srimueng sagde, at “For denne muay thai program, det ikke bør være bange for, fordi jeg allerede havde anmodet om dommeren og han bekræftede, at hvis Singdam er over-weight, bør han reducere sin vægt med bestemme tiden, der er indtil 8 kl af sidste dag forudgående at kæmpe i dette program. Hvis han ikke kan tage denne handling, kunne han være mister dog for sin muay thai mester sikker. Derudover bliver Naka mester i stedet for ham.”

2 thoughts on ““Singdam” bør ikke være over-weight, fordi han mister måske for sin muay thai mester.

Leave a Reply