Muay Thai Thailand : Petchsemeons drøm går i opfyldelse

Wittaya Petchsemeon indrømmede, at da han kommer i boksning, bokser i denne gym aldrig kæmpe i vigtig kamp af WanSongChai. Ploywittaya er den første bokser, der kæmper i vigtig kamp WanSongChai krig på 30 August på WigAir Muay Thai stadium med sin gamle rival, Petchlamsin sk Sukhaikolok Muay Thai lejr. Han indrømmer, at dette er kampen som en ære kamp for boksning, fordi han ønsker at kæmpe i vigtig kamp WanSongChai krig lang tid.

Wittaya Petchsemeon, en stor lejr i Petchsemeon åbne hans sind, da han kommer i boksning bokser i denne fitnesscenter der aldrig er kæmpe i vigtig kamp af WanSongChai. Ploywittaya er den første bokser, der kæmper i vigtig kamp WanSongChai krig på 30 August på WigAir med sin gamle rival, Petchlamsin sk Sukhaikolok Muay Thai camp. Han indrømmer, at dette er kampen som en ære kamp for boksning, fordi han ønsker at kæmpe i vigtig kamp WanSongChai krig lang tid.

mttrc_dk14-08-22x2

“Faktisk, WanSongChai er i min drøm for lang tid siden jeg var barn, indtil nogle bokser kæmpe i WanSongChai krig, fordi der er ikke kampen i vigtig kamp. Ploywittaya er den første bokser, der kæmper i vigtig kamp WanSongChai krig på 30 August. Selv om dette ikke er et stort program, men jeg faldt hædret for min boksning historie meget til kampen i vigtig kamp WanSongChai krig på 30 August. Hvis det ikke er god, ikke vil store sang sætte dem til at kæmpe i vigtig kamp”sagde Jans.

Sådan gør din træning mere effektiv

Muay Thai er en bekæmpe sport, der anses for at være en af de mest krævende sportsgrene, når det kommer til træning og forberedelse. Der er en god grund til, hvorfor Muay Thai krigere ligner det-de har tonet organer og synlige stærke muskler. Årsagen er selvfølgelig intensiv oplæring møder de har. Uanset om du uddannelse for at opnå bedre resultater med din fitness eller vægt tab mål eller du ønsker at blive en respektabel Muay Thai fighter skal du har styrke og vilje til at uddanne sig til en lang periode. Disse tips vil hjælpe dig med at opnå at:

Først og fremmest, Sørg for du forbedre din udholdenhed. En af de nemmeste måder at gøre dette er at praksis kører. Du kan vælge langdistance løber eller måske du kan prøve sprints. Mange mennesker bekræfte, at udfører kort sprints har forbedret deres performans på deres Muay Thai klasser. Naturen i Thailand er ideel til at køre så grab, at chancen og køre på strandene eller nogle af jungle stier du finde der og du læse på Bestmuaythai@2014-08-22 .

Et andet godt råd er at sikre, at du får nok protein i din krop. Du kan bruge protein shakes og kosttilskud, men siden Thailand er et land kendt for den gode mad måske det er godt at indtage protein gennem deres traditionelle retter. Tjek hvilke velsmagende thailandske fødevarer er rige på protein og nyde.

Ligesom enhver anden uddannelse kræver Muay Thai god stretching. Så glem det mens du er på Muay Thai camp. Tag 15 minutter at strække dine muskler før og efter træningen. Dette vil varme op din krop før træning og gendanne din muskel fiber når træningen er overstået.

Selv om mange mennesker er fristet af Thailands natteliv, bør du altid har god nats søvn, før du gå træning den næste dag. Søvnkvalitet er nødvendig, hvis du ønsker at holde fokus og har energi til at udføre bevægelser.

Hvis du følger disse tips du kan forvente bedre ydeevne i Muay Thai lejren og resultaterne kommer også meget hurtigere

 

 

1 thought on “Muay Thai Thailand : Petchsemeons drøm går i opfyldelse

  1. michael Newton

    Mr.Wittaya Petchsemeon Se fremtiden for 2 boksning stjerne, ET PTT. Thongtawee og Superball Teemoungrley der er klar til at være den bedste bokser af Petchyindee nemt fordi den øget fra 15 på Petchpiya krig, ET vil kæmpe med SamA kylling fem stjernede Gym og Superball vil kæmpe med rem Puideenaidee. De kan vinde og gøre et ry for sikker.

    “Tidligere Et og Superball har en god form og være den bedste bokser af Petchyindee, som jeg tror, de kan gå videre på denne måde. Muay Thai fans kender deres navn i denne tid. De vente bare det rigtige tidspunkt til at kæmpe. 15. august i Petchpiya krig sat jeg ET kæmpe med SamA kylling fem stjernede Gym og Superball kampen med rem Puideenaidee. Dette er en vigtig kamp at vise skæbne og ET og Superball fremtid. Jeg tror, de kan vinde let. Nu er alt godt. Det er, afhænger både af dem kan gøre det eller ej “Mr. Wittaya afslører.

    Muaythai under IFMA er også en del af verden bekæmpe spil, som i 2010 blev også under protektion af IOC, hvor femten Olympiske og ikke-olympiske bekæmpe sport arbejdede sammen under paraplyen af SportAccord. IFMA er den eneste sammenslutning repræsenterer muaythai, som kan søge om IOC medlemskab og integration i andre vigtige multi-Sports spil, for eksempel, World Games eller Universitet spil. En speciel galla-begivenhed vil blive afholdt og overværet af præsident SportAccord, Mr. Hein Verbruggen, formanden for den internationale World Games Association, Mr. Ron Froehlich og IOC medlem Dr. C. K. Wu, som også er formand AIBA, sammen med mange andre.

    Disse fornemme gæster fremhæve respekten og anerkendelse muaythai har opnået inden for den internationale idrætsbevægelsen. Arrangementet vil også lancere den officielle kampagne “Sport er din bande” sammen med fred og Sport, partnerorganisation af IOC, et vigtigt initiativ at bruge sport som et værktøj til at hjælpe urolige unge finde en plads i verden sportslig familie.

Leave a Reply