Rittikrai skal hvile i 2 måneder efter et styrt på en motorcykel

Rittikrai er ondt kører en motorcykel, mens pickup truck har pause straks indtil han har skaden. Derefter, han kan stoppe køre motorcykel helt sikkert, og hans skade gør ham ikke har en god chance for at blive mester i slutningen af denne måned herunder at hvile i mindst 2 måneder.

 

Derudover nu er motorcykel stillthe forfærdeligt for bokserne som sædvanlig; sidst sket de værre situation for den nye stjerne af Kaewsamrit eller Rittikraikaew sidste onsdag 6 August 2014 mens Rittikrai var kørende motorcykel til skolen i Talingchan. Efter at har pickup truck pause straks indtil han ikke kan styre sin motorcykel og komme til skade sin pande, næse og mund. Han er dog stadig heldig ikke at være brudt armene.

 

Rittikrai sagde, at han måtte forlade fra at køre motorcykel ved at ændre til at få bus og derefter i de næste 2 måneder, han kunne være okay at kæmpe i den næste kamp. den anden side føler han beklageligt efter selskabet har gjort listen over ham til at kæmpe for grådige mester i 115 pounds ved udgangen af denne kamp, men denne kamp er blevet annulleret.

Leave a Reply