“Aekphracha” havde til formål at bekæmpe i Kina for at få 25 millioner baht.

AEK Pracha Meenayothin er klar til at komme for at kæmpe i den store kamp i boksning program for at kunne gribe gevinst 25 millioner baht eller 5 millioner Yuan i Suek Khunlun kampen i Kina søndag 27 juli 2014. Desuden, i første runde kunne han ansigt med Yochihiro Chata eller den japanske boxer eller den stor modstander af Buakhao for at passere ind i Semi finalen i den næste kamp. Derefter, han måtte tage ud af flyet denne 24th juli 2014.

 

Aekphracha Meenayothin eller fremragende internationale bokser sagde, at i denne tid han har praktiseret selv svært at forberede sig til kampene i den store kamp i Suek Khunlunfight denne søndag 27 juli 2014 Kina med 16 berømte stjerne parret boksere; som Eelong eller den kinesiske superstar bokser, Andri Saower eller den tidligere mester K en, Arther Clichchanko eller Holland bokser. Desuden er der 5 kinesiske boksere og 12 udlænding boksere og resultatet af den første runde har syntes at Aekphracha måske står over for med Yochihiro Chata eller den japanske boxer eller modstander af Buakhao Banchamake. Desuden, hvis han kan vinde og aflevering ind Semi endelige runde, han måske har hans god chance for at forstå præmiebeløbene flere millioner Baht for.

Leave a Reply