Hånd i rapporten skal godkendes af 38 år; Store sang lavet lister over 2 par boxershorts.

Ved siden af at gøre listen for 100,000 baht par boxershorts, Thep Thamma bekræftet, at for den store kamp i Suek en Thong Chai udsendes 14 August 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium, Thongchai Rattanasuban har tildelt arbejde for teamwork at gøre rapporten udvalg i Rachadamnern Muay Thai stadium for at indstille møde dette tidligt i August ved at gøre listen over par boxershorts til at forstå mesteren i 105 pounds og 108 pounds for denne kamp.

 

Thep Thamma eller teamwork eller assistent for Suek OneThaongChai afslørede hans sind til reporter Muai Siam efter Thongchai Rattanasuban har lavet listen over par boxershorts denne 14 August 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium bestående af de berømte stjerne parret boksere herunder af én Phichit Meenayothin at forstå mester i 105 pounds med Chaimongkol Sucheebameekaew og Phetmeungchon P. Suanthong at forstå mester i 108 pounds med Kumarndoi S. Chitpakdee og 2 andre par boxershorts.

 

Thep sagde, at initiativtageren Thongchai Rattanasuban sidst for Suek OneThongChai den store match udsendes denne 14 August 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium, har tildelt arbejde for teamwork at gøre rapporten for udvalg Rachadamnern Muay Thai stadium for at definere møde i begyndelsen af August og lade boksere for at forstå mesteren i 105 pounds og 108 pounds. , nu teamwork er offentliggjort rapporteret til at sende til sekretæren til anvendelse i mødet snart sikkert.

1 thought on “Hånd i rapporten skal godkendes af 38 år; Store sang lavet lister over 2 par boxershorts.

  1. Thomas Gavi

    Tounrmanet Muay Thai på søndag 31 August vil holde på midlertidig boxing stadium af den ellevte infanteriregiment for sikkerheden af kongen i Banakhen at give lykke for mennesker. NCPO holdt denne kamp med CP. Den åbne kamp i Meji turnering boksning er Petchtae Petchyindee Academy med Chocknamchai Jakung i vægt 120 pounds og Petchpanomrung Kiatti Mu 9 kæmpe med Aranchai Kiattipattarapan Muay Thai træningslejr at Panomrung tab vægt 2 pounds for 131-133 pounds.

    Thongchai Rattanasuban, leder af Kiattipattarapan styre uddannelse af hans boxer i Ubon Ratchathani og sagde til Muay Siam reporter at denne kamp Aranchai var træning meget godt. Selv om hans dygtighed og ry men han gør sit bedste og aldrig give. Han har jo sikker og vil ikke forsvinde. “Han var træning helt 100 procent og passe på sin krop meget godt” bekræftes Thongchai Rattanasuban.

Leave a Reply