“Kertphet” vil stå med “Denphanom”

Det er en fordel for Sommai Sakulmateta, der har bragt Kertphet Suanaharnpeakmai at vinde Yodthuanthong Phetyindee Academy i Bangrachan programmet som den sidste kamp. , nu Sommai er sket listen for at kæmpe med Denphanom af Kela Korat skole allerede til at stå som master par bokser i Suek S. Sommai for den store kamp denne 21 juli 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium. Derudover er det sikkerat Muay Thai fans i Thailand kan være værd at betale penge på grund af god form og lignende vægten af dette par bokser.

 

Der vil være den store kamp skal sættes op 21 juli 2014 ved Sommai Sakulmateta eller promotor af Suek S. Sommai Rachadamnern Muay Thai stadium eller lederen af Palangmai gruppe efter Kertphet Suanaharnpeakmai har vundet Yodthuanthong Phetyindee i Suek Bangrachan. , nu Denphanom af Keelakorat skole kan kæmpe som master par bokser i Suek S. Sommai som den store kamp denne 21 juli 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium sikkert. Derudover Muay Thai fans i Thailand kalder for watch denne drøm par bokser, Sommai har koordineret til teamwork af Suek Bangrachan til at gøre listen over dette par bokser straks. Derefter, Denphanom kunne kæmpe denne 21 juli 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium til svar behovet for Muay Thai fans i Thailand, der kalder for denne kamp. Omsider, kan Muay Thai fans i Thailand tilfredsstille i denne kamp helt sikkert på grund af god form og lignende vægt til at kæmpe.

Leave a Reply