“Nao” threated “Loma” til at blive slået.

Pornsanae Sitmonchai Muay Thai training camp eller Gud død afslørede, at hans huld er godt for at være sikker på at hævn Loma eller Datenarong W. Suntornnon naturligvis. Desuden, han ved godt at Narong har hans mange underlegne.

 

den anden side for Suek Phetyindee denne tirsdag 8 juli 2014 har Sia Nao gjort listen over par bokser, undtagen Yodwicha P. Bunyasit står over for med Phetbunchu F.A. gruppe, der er Pornsanae Sitmonchai Muay Thai træningslejr eller Siam Kela Award fremragende bokser vender med Datenarong W. Suntornnon til at skabe den gode aktuelle nyheder også.

 

sidste søndag aften journalister var blevet afsløret fra Pornsanae Sitmonchai Muay Thai træningslejr eller 33 år gammel bokser fra Kanchanaburiprovinsen at han har holdt øve sig godt med hans tillid til at blive vinderen. Det er således helt sikkert at Muay Thai fans i Thailand bør være tryg ved ham. Desuden hans sidste svare han bare knoced Manaowan efter øve sig i 2 måneder. Derfor bør det være ikke det store problem at kæmpe med Datenarong i 122 pounds, men han vil gerne opmuntring til at udkæmpe denne kamp fuldt ud.

1 thought on ““Nao” threated “Loma” til at blive slået.

  1. mike Brown

    Pornsanae Sitmonchai Muay Thai lejr vender tilbage til vis form og blive en top boxer igen efter han viser sin form at vinde den friske boxer Sangtawan P.aowtalebangsae voldsomt. Han vender tilbage til varm igen og kan være kampen med den berømte bokser i den næste kamp af Kiattipetch.

    Siden vender tilbage til den nye 3 boksning, Pornsanae synes at have en god form alle kæmpe. Hans krop er stærk og hans dygtighed er meget god. Han iler til kæmpe 4 runde og vind Sangtawan voldsomt, kan kalde den gamle Pornsanae tilbage igen. Det gør den hoved gym, Mr.chany Thongprasom var glade for at boxer i Pornsanae fitnesscenter kan vise sin gode form og blive en top boxer igen.

    Mr.chanu Thongprasom har en massage til Tak Mr.chun at give en chance for at Pornsanae kommer tilbage. Han mener, Pornsanae ikke vil have en næste kamp, fordi han er en voksen. Han ved meget vel, hvad gør han for live. Han ønsker Mr.chun sætte nogen til at kæmpe med ham i vægt 133-134. Hans krop er klar til at blive den bedste bokser og en favorit af Muay Thai fans i Thailand igen.

Leave a Reply