Maruai vil gerne forstå Muay Thai champion som hans aspiration.

Maruai Sitcheapond stillede til initiativtageren for grådige mester igen i sit liv i 140 pounds for nogen Institut; Desuden, i den tidligere tid har han viste hot form at vinde for 5 kampe løbende, især til at undervise i strategien for Yuttachai Kertphattaraphan smukt. Således, hvis han er tillid i denne kamp, han kan ikke glip af at være mester for sikker.

 

Maruai Sitchaepond eller den fremragende bokser fra Burirum har vundet for 5 kampe løbende herunder landskabet Muay Thai stadium at vinde for 10 kampe. Således nu han vil gerne forstå mester igen i sit liv på grund af ingen match til at blive mester. den anden side, nu har han sin gode form, som ikke bør gå glip af for at være en ære. Derefter, initiativtageren bør give ham en chance for at forstå mester i 140 pounds efter han har vundet i Bangkok Muay Thai stadioner til 5 kampe og landskab dem til 10 kampe. Projektlederen bør derfor overveje om dette emne for ham også.

Leave a Reply