Watch omhyggeligt; Thanonchai Santhiannoi Muay Thai Camp kan ikke have flere svage punkter end hans par bokser.

Chom Chumphit eller Sangthiannoi S. Rungroat eller den store boss T. Sangthiannoi boksning lejr har accepteret at Sangmanee S. Thianpho er en af alle elskede boksere, selvom han havde været tabt en for 3 gange. Således har han flere svage punkter end Thanonchai S. Sangthiannoi. Derefter, hvordan du står med hinanden i Suek en Thong Chai som den store kamp dette 25 juni i Rachadamnern Muay Thai stadium, det bør spørge Muay Thai fans til at se denne godt par bokser, især for Thanonchai eller den nye interessante stjerne af cirklen.

 

Derudover Sangthiannoi S. Rungroat eller den store boss T. Sangthiannoi boksning lejr afslørede journalister Muai Siam efter Thongchai Rattanasuban har bragt Thanonchai T. Sangthiannoi til ansigt med Sangmanee S. Thianpho som Suek en Thong Chai dette 25 juni 2014 Rachadamnern Muay Thai master par bokser stadion. , det er troværdigt at Sangmanee S. Thianpho kan have sin flere fordele end sin par bokser, fordi han er den fremragende, eller den elskede bokser. Men han havde mistet for 3 gange og synes at have flere svage punkter end Thanonchai T. Sangthiannoi. Derefter, for Suek en Thong Chai i den store kamp udsendes denne 25 juni 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium, dette par bokser kan anvende deres bestræbelserat bekæmpe sikkert, især for Thanonchai eller den nye interessante star.

 

Tu sagde, at Thanonchai muligvis har hans flere ulemper end Sangmanee i hans navn; dog måtte han kæmpe i denne kamp med sin afsætter til at blive vinderen.

Leave a Reply