“Sakulchailek” har stået over for en hård opgave.

Sakulchailek Dabphangnakornbarn er virkelig glade for at kæmpe med Khaokarat Chitmeungnon Muay Thai camp i PhunSia Muay Thai turnering, så det bør acceptere, at han har sin erfaring er mindre end sin par bokser. Men han forsøgte at køre sin bedste pligt at være mester i kanal 7 og forkæmper for PhunSia Muay Thai turnering i de næste chance.

Da borgmesteren seniorsergent Nithisit Tangsirisakulthai har været initiativtageren, oprette Sakulchailek Dabphangnakornbarn stadig det gode arbejde ved ikke at miste nogen for 10 kampe. Derefter, senere hvis han kan overvinde Khaokarat Chitmeungnon i PhunSia Muay Thai turnering, han kunne forstå forkæmper for kanal 7 som sigt betingelse.

Senere, har Sakulchailek hans god chance for at afsløre med journalister, at han er virkelig glade for at ansigt med Khaokarat eller mester i PhunSia Muay Thai turnering også. Desuden accepterede han, at Khaokarat har hans flere oplevelser end ham selv meget.Således, han ønsker at køre sin pligt som bedst til at forstå forkæmper for kanal 7 og forkæmper for PhunSia Muay Thai turnering i fremtiden. Derefter, han gerne vil være taknemmelig for Dabphang og Dabsak Kongphrab at hellige sig for ham. Derfor kan han være forkæmper for PhunSia Muay Thai turnering med sin bedste forsøger.

1 thought on ““Sakulchailek” har stået over for en hård opgave.

  1. Ben Manni

    Om denne krig, Petchpiya, Mr.Tang Petchpiya og hans personale indstille kampene som følgende; en vigtig kamp for Superlek W.sangprapai kampen med Thaksinlek Kiatniwat, SamA Chichken fem stjernede Gym kampen med ET TOT-Thongtawee, rem Puideenaidee kamp med Superball Teemoungley Muay Thai lejr, Fahseethong T.tepsuthin kampen med Kongpob T.pran 49 Thai boksning lejr, Petchprab Chichken fem stjernede Gym kampen med Shopper K.sapaothong og mange andre boksere.

Leave a Reply