Folk benytte Muay Thai i vægt tab behandling

Muay Thai bliver fantastisk kampkunst øvelse i Thailand. Mange mennesker har lært denne øvelse for at øge deres styrke, fleksibilitet og få muskler på en ordentlig måde. I dag, vidste folk i verden godt, at denne øvelse. De fleste af dem er interessant at lære og studere Muay Thai især fra vestlige land. Mænd, kvinder, voksne og børn kan lære og praksis Muay Thai. Det er sikkert øvelse for sundhed mennesker. For denne betingelse bliver Muay Thai mere populære kampkunst sport i verden. Der er ingen specifikke krav til praksis Muay Thai på kursus. Alle mennesker, både mænd, kvinder, voksne og børn kan lære og praksis Muay Thai. Muay Thai kan give mennesker mere fleksibel, stærk og frisk og sundhed. Mange mennesker bliver bekendt med denne kampkunst sport. Million mennesker komme til Thailand bare kun at lære Muay Thai og rejser i holiday seasons.

mttrc_dk14-06-23
Muay Thai stand til at opbygge stærke udholdenhed, mister flere pounds i menneskekroppen, øge selvværd og øge selvforsvar og selvtillid så godt. Der er nogle før motion før Muay Thai kursus begynder. Alle studerende bør praksis jogging, kører, sjippetov og udspænding. At lære og praktisere Muay Thai er en spændende, sjov og fornøjelig. Mange kvinder kom og besøg til Muay Thai træningslejr i Thailand til at lære mere om Muay Thai. De kan lære at forsvare sig mod negative angreb. Øve noget før motion før Muay Thai kan klasse eliminere uønskede kalorier og øge fleksible muskler. Øve Muay Thai er en spændende, sjov og fornøjelig. De fleste mennesker, der studerede denne kampkunst sport kan komme slappe af, fleksibel og rolig selvtillid. Muay Thai har bevist, giver mange fordele for folkesundheden. Muay Thai lære folk hvordan man kæmper godt især udvikle stærk selvforsvar færdighed. I denne sport har folk til at flytte deres knæ, arm, albuer og fødder. Flytte knæ med stærk strøm kan gøre dine muskler mere fleksible. Mens mennesker praksis Muay Thai, kan de ikke indser, at de har brænde uønskede kalorier i kroppen.

Riddick Bowe straffet MMA debut @ ESPN.

Riddick Bowe forstår nu, hvorfor folk advaret ham, at Muay Thai er en farlig sport.

“Jeg ville have at sige, de har en gyldig punkt,” sagde Bowe, efter sin debut i Thai kickboxing sluttede med et bump i anden runde. “Det er meget sværere end boksning.”

Den tidligere world heavyweight boksning mester havde håbet på at bevise hans kritikere tager fejl og viser, at han kunne comeback fra pensionering i en helt ny sport og genoplive nogle af hans tidligere herlighed.

World heavyweight champion Riddick Bowe (venstre) tog en stor slå fra russiske Levgen Golovin i sin blandet kampsport debut i Thailand.

Men Bowe er nu 45 og vejer 300 pounds, og han kiggede det fredag i sin første kamp siden 2008.

Langsomt og ude af form, tog fighter kendt som “Big Daddy” en stor slå fra hans 30-årige unheralded russiske modstander Levgen Golovin, der angreb med gentagne spark til de skinnebenene, der bankede Bowe off hans fødder fem gange. Kampen endte med en teknisk knockout efter hans sidste efterår, da Bowe sad med den begrundelse, knuget sin ben, Ømmede i smerte.

Leave a Reply