“Khwankhao” har god huld til at kæmpe med “Yodwicha”

Khwankhao af Rattanabundit Universitet har holdt sig Sangmorakot Thai boksning stadion for at træne Yodwicha P. Bunyasit for kæmper med Kaimookkhao S. Kerttiwat Camp i den store kamp 11st juni 2014 Rachadamnern Thai boksning stadion. Desuden bekræftet Tone T. Rungthip, at dem begge kunne træne sig selv godt, Muay Thai fans ikke bør være bekymre dig om dette emne.

 

Før kampen om verdens fodbold match 2014 for 1 dag, båd eller Nattadate og Mit Nakorn kan hjælpe hinanden til opsætning til den store kamp ved at bringe de berømte par boksere til at kæmpe. Udover, Yodwicha P. Bunyasit eller den fremragende bokser af Siam crienwoods Award og Kaimookkhao S. Kertthiwat har tilsluttet sig i dette program.

 

Senere, er at journalister blevet afsløret fra Tone T. Rungthip Muay Thai camp, Khwankhao af Rattanabundit Universitet har holdt sig Sangmorakot Thai boksning stadion for at træne Yodwicha P. Bunyasit hver dag for at kæmpe med Kaimookkhao S. Kertthiwat. Mens Yodwicha har kæmpet med Phetbunchu Bophlabunchu for.

 

Tone afslørede, at her er der flere af de store størrelse trænere til praksis, Khwankhao besluttede at træne her. Mens Yodwicha har praktiseret selv at kæmpe med Phetbunchu også; således bør det acceptere at Phetbunchu er stærkere for at kæmpe med sin par bokser uden at bekymre dig.

Leave a Reply