Tor og Khomkit sigter mod at være understøttet af hovedet, en.

SiaTing takkede for SiaNao at åbne mulighed for 2 boksere fra Danthablang; nemlig, Tor og Khomkit at være under ansvar for ham. Desuden er han klar til at uddanne dem til at være den fremragende, program, og i fremtiden Nawin Chidchob kan bringe dem til at arbejde for sin Muay Thai lejr.

 

Derfor, at journalister er blevet afsløret fra SiaTing Somkert Triphattanaporn eller den berømte promotor af Lumphinee Thai boksning stadion sidste søndag aften at nu disse 2 lykke boksere fra Buriram provinsen; nemlig, Saksit Namkabuan og Khomkit Namkabuan har været under ansvar af SiaTing allerede. Derefter, at vide, at de måtte kæmpe med hvem, Muay Thai fans bør udtænke oplysninger. den anden side for nylig lavede han liste over Tor at kæmpe i Suek Sangsawangphanphla, indtil de kan vise den smukke form og beundrer. Således kan senere Tor støttes for at være den nye fremragende bokser absolut.

 

SiaTing afslørede, at i fortiden, begge disse boksere havde været under ansvar af SiaNao; men det forårsaget nogle problemer indtil SiaNao bragte dem for ham til at passe. Derefter, han ønsker at takke for SiaNao at bringe disse 2 boksere til ham; imidlertid plejede Tor og Khomkit at være boksere af skinke Namkabuan, som nu er head personale træner for Nawin Chidchob, der åbner gymnasiam af jeg Mobilee fodboldbane Buriram provinsen. Derefter, i fremtiden måske dem begge flytte skal til Jette. Som et resultat, kan han invitere Jette for give opmuntring til dem forudgående begge kæmpe.

Leave a Reply