Phetrung Sitsornong Muay Thai træningslejr ønsker at bevise sig selv i Thailand for at vinde penge.

Nu, Mike Khwaithongyim har netop tabt spillet til sin par bokser sidste søndag i 27 April 2014 kanal 7 boksning lejr på grund af sin mindre størrelse. Men Phetrung Sitsornong Muay Thai training camp eller den store boss Sitsornong Thai boksning lejr og Sia Chanu Thongphrasom stadig spekulerer på, om denne kamp. Derefter, de vil gerne dette par bokser til at kæmpe med hinanden igen i 102 pounds med at give 1 million baht for vinderen. Således, hvis selskabet er interesseret i deres tilbud, de kan setup dette program straks.

 

Sia Chanu Thongphrasom eller den store boss Sitsornong Muay Thai training camp stadig spekulerer på, om den sidste kamp efter hans elskede boxer eller Phetrung Sitsornong har tabt til Mike Khwaithongyim eller halv Tyskland bokser i Suek Muai thailandsk Chedsee. Derudover har de kæmpet for de første par bokser sidste søndag i 27 April 2014, han ville gerne dette par bokser til at kæmpe med hinanden igen i 102 pounds med 1 million baht for vinderen. Derudover er han sikret at sin bokser kan være en vinder i denne kamp, bortset fra hans fordel sin mindre størrelse kun.

 

Sia Chanu eller den store boss Sitsornong boksning lejr afslørede hans boxer har sin ulempe sin mindre størrelse, at han ikke føler noget. den anden side, han gerne vil have dem til at kæmpe i den samme vægt med at vinde 1 million baht for vinderen. Derudover er han forsikrede at sin bokser naturligvis kan være vinder i denne kamp.

Leave a Reply