Det er på tide i Thailand for “Taksinlek Kertniwat Muay Thai camp” at skinne i himlen.

IMG_6674

Grossbaff vil gerne bevise, om den nye fremragende bokser af SuekOneThongChai eller Taksinlek Kertniwat Muay Thai camp kan ansigt med den elskede bokser af studerende eller Sangmanee SorThianpho Muay Thai camp. Derudover Taksin kan ikke besejres nemt og sidst han kan besejre Lamnammoon som eksempel person af ham. Derefter, han kunne overføre dette runde for sikker.

Nu, grossbaff eller Thongchai Rattanasuban ville gerne alle til at fange øjne på Taksinlek Kertniwat Muay Thai lejr for at blive den nye superstjerne boksning cirkel. Desuden, denne onsdag i 7. maj 2014 han måske står over for med Sangmanee SorThianpho Muay Thai camp i 122/124 pounds efter Muay Thai fans i Thailand har krævet ham. Selv om mange mennesker har set, at Sangmanee kan have flere fordele end Taksinlek, men denne time, Taksinlek er den fremragende, efter at have vundet Lamnammoon Sakchaichot for to gange gange.

Desuden sagde grossbaff, at det ikke bør tage for givet om Taksinlek, selv om han er kun 17-18 år gammel; Han har dog god figur med sin venlighed og venstre knytnæve. På den anden side er Sangmanee boxer kæmper afhængigt af tid, så Taksinlek ikke kan besejres nemt efter han har vundet Lamnammoon. Således bør det mener grossbaff, der har analyseret denne situation af denne par bokser på sidste tirsdag aften.

Leave a Reply