“Jans” pralede om ny boxer jakkesæt eller Iiad fra syd.

Jans har foreslået nye heritage bokser dragten af Suek Phetchaopraya eller Iiad fra syd; nemlig Chansuek, Ploymorakot, Kwandome og Phongphet, som bør ser frem til at se i år.

 

Nu, assistent promotor af Suek Phetchaopraya eller Wittaya Phetsemuen og Duang Sakchaichot har afsluttet deres opgave for den første kamp sidste mandag 7thApril 2014. Derudover er denne opgave i tilfredse niveau, undtagen for en bokser til at blive udvist af spillet, alle er klar til at lytte til kommentaren for Muay Thai fans i Thailand. Mens de er stolte over, at de kan skabe nye boxer dragten af Suek Phetchaopraya også.

mttrc_dk2014-05-06

Jans bekræftet, at denne første opgave er i tilfredse niveau på grund af de morsomme dem. Men de er klar til at lytte Kommentar af Muay Thai fans i Thailand samt invitere alle til at se frem til waching ny boxer dragten af Suek Phetchaopraya eller Iiad fra syd til at kæmpe, som Kwandome Kertwisut, Ploymorakot Phetsemuen Muay Thai træningslejr, Pongphet Emyuden og Chanesuek Sakkongkamrai Muay Thai Camp at hans par bokser blev bortvist fra kampen. Udover, disse boksere kan være de berømte dem i fremtiden sikkert.

Riddick Bowe i thailandsk boksning.
Ømmede i smerte og knugede sin skinnebenene, endte Riddick Bowe sin debut i Thai kickboxing med et bump i anden runde. Læs http://www.usatoday.com/story/sports/boxing/2013/06/14/riddick-bowe–big-flop-in-thai-kickboxing/2423929/ .
Den 45-årige tidligere world heavyweight boksning champion kom til en brat opvågnen fredag, Muay Thai er lige straffe.
“Det er meget sværere end boksning,” sagde Bowe efter haltende ud af ringen.
Bowe tog en stor slå fra hans 30-årige russiske modstander Levgen Golovin, der overfaldt den tidligere mester med gentagne spark til skinnebenene.
Bowe mistede balancen og faldt fem gange, før kampen blev afsluttet ved teknisk knockout efter hans sidste efterår.

Leave a Reply