Aldrig være bange for den glimrende betænkning.

Teeteedet 99 bekræftede, at han aldrig er bange for de fremragende konkurrenter, bortset fra stigende vægt. Således bør det bedst hensyn til teamwork til at tage sig af dette emne, før han ikke kan stå denne adfærd.

 

Teeteedet 99 eller den store boss af Teedet 99 afslørede at reporter Muai Siam, alle gange han er aldrig bange for de gode konkurrenter, bortset fra stigende vægt, han ikke kan gøre listen som sin foreslår. Således, at teamwork bør tage sig af dette emne før han ikke kan stå denne adfærd også.

 

Teeteedet 99 sagde, at han prøvede ikke omsorg for bebrejde sig selv af nogen på grund af hans at kende sig selv godt; men han kan ikke stå dette tager fordel adfærd faktisk. Således, i næste gang kunne han foreslå 3 niveauer af vægt for ham til at vælge. han håber nogen udføre med denne regel.

Leave a Reply