“Sprinter” vil udvikle sig til at være den store Muay Thai i Thailand af uddannelse.

Dabphang Kongphrab afslørede, at han er virkelig glad for igen at Sprinter og Yodphet Dabphangnakornbarn kan oprette en fremragende form. Derefter, han håber, at i den nærmeste fremtid de måtte bringe succes eller forstå de champion bælte for Muay Thai lejr sikkert. Sprinter vil desuden gerne vinde 3 – 4 gange samt at bevise sin præstation med Phanpayak Chitmeungnon også.

 

Moroever, journalisten er blevet afsløret fra Dabphang eller surgeant borgmester Nithisit Thangsirisakulthai eller den store boss nye stjerne Muay Thai lejr for Plean club, han er virkelig stolt af disse 2 boksere; nemlig, Sprinter og Yodphet Dabphangnakornbarn til at oprette deres udestående formularer ved at overvinde deres par boxershorts i Suek Kertphet Lumphinee boksestadion. Han forventer derfor, om fremtiden for dem begge at bringe succes Muay Thai camp absolut.

 

Dabphang afslørede, at han gerne vil have de disciplinable boksere som sprinterne og Yodphet, der oprettede den fremragende værker. Desuden bør de forbedrer deres opgaver løbende for at forstå den champion bælte Muay Thai træningslejr. den anden side gerne Sprinter vil vinde for 3-4 kampe samt at bevise sin præstation med Phanphayak Chitmuengnon. Derfor ønsker han Muay Thai fans i Thailand for at fange for øjnene ham og sende tilskyndelse til ham for at være den fremragende bokser i den nærmeste fremtid.

Leave a Reply