Havde “Yodphet” kan træde i sidste runde.

          Bankham S. Khanasawad camp eller træner af Yodphet W. Sangphraphai muay thai træningslejr er overbevist om, at Yodphet kan træde ind i den sidste runde af millioner CP Freshmart turneringen i Thailand sikker. Desuden, nu han kan overse Kongnapha Srimongkol muay thai camp fordi har fik han ikke meget kapacitet som Yodphet. Desuden det seneste Yodphet havde vist den bedste form og havde besejret Nuengtakarn Excidicalyim på Suek Muai Dee Witheethai sidste lørdag i 2nd februar 2013 på Imperial Ladphrao muay thai stadion.
          Yodphet havde nu, kaldet til at være en anden mest lovende at vinde fordi da han havde kæmpet i CP Freshmart, han aldrig havde været mister nogen. På det seneste, han havde besejret Nuengtakarn Excidicalyim og Bankham S. Khanasawad eller hans træner og de tidligere kendte bokser afslørede at teamwork af Muai Siam, at han er sikker på, at Yodphet kunne gå ind i sidste runde af CP Freshmart sikkert fordi hans par bokser eller Kongnapha Srimongkol gym fra Phuket synes har fik ikke meget kapacitet som Yodphet, og han kan kun knæet Yodphet. Yodphet skulle være vinderen sikker.
          Bankham S. Khanasawad sagde, at “Jeg har set form af Kongnapha før og det har ikke meget kapacitet som Yodphet og han fik kun knæet kæmpe kun. Desuden, nu Yodphet er så sikker på sig selv og fik hans friske form ved at vinde for adskillige kampe hele tiden. Så er jeg sikker på, at Yodphet kunne gå ind til sidste runde sikker”

 

Hvis Singdam eller Yodwicha er vinderen, bør han vinde penge for 3 måder.
          Til bekæmpelse af master par bokser mellem Singdam og Yodwicha, har de til ansigt med hinanden forudgående kæmpe på dette program. Singdam afslørede desuden, at han har flere ulemper end Yodwicha for sin figur, fordi Yodwicha er højere end ham. Det bør imidlertid ikke være vanskeligt for ham at besejre sin junior bokser. Mens Yodwicha afslørede at han har tillid til 50-50 fordi han har til ansigt med Singdam eller et af alle fremragende muay thai boksers. Derefter, han skal bruge sit knæ og hans tålmodighed til kampen samt og dette par bokser har måske konkurrence for protesten af den fremragende muay thai bokser i år også i 135 pund. Således, hvis hver af dem kan være vinderen, han kunne få den særlige præmie for 100.000 Bath fra læge Pong. Afslutningsvis, kunne han få penge på 3 måder.

1 thought on “Havde “Yodphet” kan træde i sidste runde.

Leave a Reply