“Kwag” ved manerer af Muay Thai cirkel.

Sia Kwag P.K. bekræftet, at selvom han er ny i boksning cirkel, men han kender alle de regler og manerer af boksning cirkel på den gode måde. Desuden er han ikke den egoistiske person til at flytte sin bokser til at kæmpe i et andet program for sikker, bortset fra hans teamwork at flytte min bokser til at kæmpe i kampen. Sommetider, hans respektfuld voksne lader ham hjælpe dem til at lade hans boxershorts til at kæmpe i andre kampe, men han har aldrig en idé om at flytte sin bokser til at kæmpe i et andet program helt sikkert. Derefter kunne han lade sin bokser til at kæmpe i det oprindelige program uden at flytte til et andet program som andre mennesker tænker.

 

Sia Kwag P.K. eller chef for P.K. Sanchai Muai Thai Yim afsløret efter reportere Muai Siam fortalte, at han er den nye, i boksning cirklen, at han kender reglerne og manerer af Thai boksning cirkel godt uden at være en egoistisk at flytte sin bokser til at kæmpe i et andet program selvfølgelig. Tværtimod kan det undtagen teamwork af ham at lade hans boxer kæmper i et andet program eller nogle gange at de respektfulde voksne lad ham til hjælp, fordi vi lever i den samme samfund. På den anden side, har han aldrig tænkt på at flytte sin bokser til at kæmpe i en anden.

 

Derudover sagde Sia Khwag at han ikke måske flytte sin bokser til at kæmpe i et andet program for sikker og hvis sin bokser har kampe at kæmpe hele tiden, han ikke kunne flytte ham til at kæmpe i en anden kamp, bortset fra sin bokser, der ikke har nogen match til at kæmpe. Desuden kan det ske, hvis de respektere voksne vil gerne have ham til at give en stor hånd til dem i nogle tilfælde. Desuden ville han gerne argumentere med nogen samt sin meget ansvar. Derefter, han kan ikke være den egoistiske, så han ville ligesom alle at have enhed for skabe deres boksning cirkel for at være blomstre ved at gøre gode ting kun.

Leave a Reply