“Panpayak” er stadig varmt; det måtte vente til kampene i Suek OneThongChai.

Ouan Muengnon bekræftet, at tidligere Somchit Wankaew og han har aldrig modtaget kontakten fra Thongchai, så hvordan man kan bringe Panpayak Chitmeungnon til at kæmpe i Suek OneThongChai er stadig i wonder. Men hvis initiativtageren kontakter ham, han er klar til at fjerne køen for Thongchai uden at passere en anden mennesker, fordi Panpayak har nu sin kø at kæmpe på længere sigt. Så efter denne 8. April 2014, vil han have et andet program til at forstå mesteren i 118 pund i Suek Lumphinee mester Kirkkrai om hans løfte også.

 

Ouan Muengnon eller teamarbejde i Suek Chitmeungnon afslørede at journalister Muai Siam at tidligere ikke havde promotor Thongchai kontaktet ham for at lade Panpayak til at kæmpe i den sidste kamp. Desuden indrømmede han, at i de seneste Thongchai plejede at være promotor; men nu Somchit bliver for at være lederen af boksning lejr samt være promotor i stedet for ham. Så nu Somchit har sin fulde ret til at køre sin pligt, men hvis Suek OneThongChai har brug for mine boksere til at kæmpe i gerning, teamwork bør kontakte ham selv. Således, hvis han er klar, han kunne klare min kø for sikker. Derudover har Panpayak nu hans kø at kæmpe på længere sigt udover dette næste kamp på 8 April, at kampen for grådige mester i Suek Lumphinee Krikkrai som en anden kamp. Derefter, for Suek OneThongChai det skal vente på at blive den næste kø for ham.

 

Ouan viste, at alle de gange, Somchit Wankaew har aldrig kontaktet ham for at bringe Panpayak til at kæmpe i Suek OneThongChai; men hvis han kontakt til ham, han er klar til at fjerne køen for ham ved at lade ham tale af sig selv uden at sende en anden person at tale med ham. Desuden, nu Panpayak har hans lang kø til at kæmpe og efter denne 8. April 2014, vil der være en anden fatte for Muay Thai champion match i 118 pund i Lumphinee mester Kirkkrai som en anden kamp. På den anden side Big Song har kontaktet ham ved at passere gennem en anden person, men Somchit er stadig enig ikke med dette emne, undtagen indrømme om deres taler.

Leave a Reply