“Maklak Sititisukto muay thai camp” mødes “Dennongkae” til at kæmpe sjovt.

Der går med nogen bør være jublede i den anden par bokser af Suek Chu Chareon Muai Thai på denne 17 marts 2014 mellem Maklak Sititisukto muay thai camp og Dennongkae Mahachaiphattana. Desuden er Otea Charumeung set til dette spil, at det er værd at vinde penge. Udover, Maklak kan vise sin strategi til bekæmpelse samt Nongkae til at vise hans albuer for kampene, så dette par bokser kan være morsomt dem for sikker. Som et resultat mislykkes taberen af programmet selvfølgelig.

 

For Suek Chuchareon Muai Thai på denne 17 marts 2014, Angmor Chuchareon Aramwong har gjort listen over master par bokser mellem Surachai Srisuriyanyothin vender med Khunsueklek A. Kwangmeung herunder af andet par boxer eller Maklak Sititisukto muay thai camp vender med Dennongkae Mahachaipattana og understøttende par boxer eller Sakmongkol 96 Pheenang står over for med Sibmean S. Trakudthong efter Rawee Kornnakornsri står over for med Phetnamngam S. Meeudorn Choktawee Teedet 99 vender med Phetkamphang S. Sommai, Ploysraboat Fasairesort vender med Phetphupha Hangthongyaowarat, Naramit T. Samfangkan står over for med Phetsraboat Fasairesort og Rakangthong vender med Pliklock Suwityim.

 

Til bekæmpelse af den anden par bokser mellem Maklak Sititisukto muay thai camp og Dennongkae Mahachaipattana har Otea Charumeung eller teamwork set værd af penge på grund af sorterne af strategi for Maklak og den gode elbowing af Dennongkae. Derefter taberen kan mislykkes af programmet, og dette spil kan være funniness sikkert.

 

Otea afslørede, at dette par bokser er god til at juble på grund af deres forskellige talenter, som sorter af strategi for Maklak og god næver og albuer af Dennongkae. Således, hver af dem kan mislykkes af dette program og denne par bokser kan være morsom en, der kan juble op uden funklende øjne.

Leave a Reply