Dommeren ved at “Suek OneThongChai Muay Thai” er ikke klar til at være setup.

Kaew Meungkarn eller public relations officer Rachadamnern Thai boxing stadium accepteret, at for nylig Thongchai Rattanasuban har kontaktet mig for at informere dommeren at det ikke er klar til setup til Suek OneThongChai på denne 3: e marts 2014 på Rachadamnern Thai boksning stadion. Desuden, jeg har rapporteret dette genstand for dommeren at vide allerede og han har rapporteret dette underlagt executive dommeren at vide også. På den anden side er det op til dommer over ham.

 

Kaew Muengkarn eller public relations officer Rachadamnern Thai boksning stadion afslørede hans sind til journalister Muai Siam “i den tidligere Thongchai Rattanasuban kan setup det næste program på denne 3. marts 2014; Han meddelte nu imidlertid for at annullere for dette program på sidste 9 februar 2014. Desuden kontaktet han af mig selv til at informere dommeren for Rachandamnern boxing stadium at annullere af dette program, så dommeren har rapporteret til de executive commitees allerede også. Så, er det op til dommer over udvalg inden betænkning dette under alle igen.”

Leave a Reply