Den hellige ceremoni af thailandske club er stor.

Der vil være Suek mirakel Muai Thai World Heritage udsendes på denne 17 marts 2014 på Wat Langkhakhao beliggende på Wat Mahathat i Phranakornsriayuttaya. Derudover vil der være indstillingen op af thailandske hellige ceremoni at indoktrinere kunst elever ved at invitere nogle interesse boksning lejre til at deltage i denne aktivitet til at bevare Thai boksning kultur. Det kan kontakte, til erhvervsmæssig boksning sports club Thialand eller på Srimeung Singsuanngen.

 

Efter erhvervsbetingede boksning sports club i Thailand at deltage i turismen i Thailand program, der vil være særlige boksning program i Miracle Thai boksning arv på denne mandag 17 marts 2014 på midlertidig boksestadion beliggende på Wat Lang Kha Khao i Wat Mahathat Phranakorn Sriayuttaya provinsen. Desuden, den dag vil der være en masse aktiviteter og en af alle kunne være den thailandske hellige ceremoni at indoktrinere kunst elever. Ud over af thailandske folk, vil der være fremmed folk til at deltage i denne ceremoni at bevare vores Thai boksning kunst og god kultur. Således er kan alle, der er interesseret i denne aktivitet kontakte til erhvervsmæssig boksning sports club i Thailand eller professionelle eksperter eller Srimeung Singsuanngen direkte.

Leave a Reply