Opsætning af ny Lumphinee muay thai til at kæmpe i 7 par boxershorts.

Sia Nao Wirat Wachirarattanawong bekræftet, at han ønsker at gøre den nye historie for Lumphinee muay thai stadium på Ramintra, så han bad om at blive godkendt til at bekæmpe som at beskytte mester for 7 par boxershorts. Ved siden af, da vi flytter til at kæmpe her, der er ingen indstilling op for at beskytte mester og den grådige mester som den store kamp før. Så bliver der indstillingen op af Super Fight udsendes på dette 28 februar 2014 til kampene i 4 par boxershorts efter at være godkendt af udvalgene allerede.

 

Nu, Sia Nao eller Wirat Wachirarattanawong eller promotor af Suek Phetyindee Lumphinee muay thai stadium er blevet tildelt fra dommerne og executive dommeren at arbejde som den store job på dette 28 februar 2014, og han sagde: “jeg altid bruge mig selv til at arbejde for min boksning lejr hele mit liv og denne 28 februar 2014 min teamwork og jeg kunne gøre den nye historie for Lumphinee muay thai stadium på Ramintra efter at være godkendt til installation i at beskytte champion program og grådige mester til at kæmpe i 7 par boxershorts allerede. Men da vi bevæger os her, der er ingen indstilling op af at beskytte mester eller grådige champion program før. Derefter, for den næste Super Fight udsendes på dette 28 februar 2014, vi kan kæmpe for 7 par bokser efter godkendelse fra dommerne nu.”

 

Sia Nao sagde desuden, “Jeg har foreslået dette genstand for udvalgene for overvejer allerede at setup den store kamp på dette 28 februar 2014 og gøre den nye historie i Thailand. Desuden, vil der være at beskytte mester og grådige mester i denne kamp for 7 par boksere; nemlig, Prachanchai grådige mester fra Wang Bantamvægt Lumphinee, Rungphet af 5 stjerner kylling grasping mester i fjer vægt Lumphinee Thanonchai, Phetmorakot W. Sangphraphai beskytte mester fra super fjer vægt mester Khwankhao, Phetphanomrung beskytte forkæmper for Super fjer vægt Thailand Singthongnoi, Singdam grådige mester fra letvægts Lumphinee Pakorn, Yodwicha at beskytte mester fra letvægts Thailand Phetbunchu, Tukkatathong grådige mester fra mini fluevægt Lumphinee nye Luakrak. Som et resultat, vil de kæmpe i denne kamp for sikker efter godkendelse fra udvalgene.”

Leave a Reply