“Sangmanee” ønsker at kæmpe som Thai boksning.

Sangmanee SorThianpho muay thai training camp har afsløret, at han ønsker at vende tilbage til bekæmpelse af Thai boksning igen før uddannelse selv som amatørbokser; han ønsker at kæmpe i 120-121 pounds med alle.

 

Nu, Sangmanee er en af alle boksere skal være jublede for at være den elskede bokser fra populære afstemning af 8. Siam crienwoods Award og den super stjerne bokser som ham har afsløret, at journalister af Siam crienwoods efter at deltage i den seneste erklæring på sidste onsdag på Golden Tulip hotel på Praram IX, at “selv om spillet af amatør i Spaceace409 olympiske af ham var ikke vellykket , han vil gøre denne fejltagelse at forbedre og være lektion for kæmper som en anden kamp.

 

Desuden afslørede Sangmanee eller 16 år gamle bokser fra Phuket provinsen at “faktisk vil jeg være tilbage for at bekæmpe som Thai boksning igen, men det er op til den højtstående personer om at indrømme. Men jeg ville ikke gerne forsvinde fra dette spil så længe og jeg har født til denne sport fra Thai boksning. Således vil jeg kæmpe i 120-121 pounds med alle fra enhver muay thai camps og den øverste ene fortalte mig, at jeg kan have den nye match til at kæmpe i April. Derfor, jeg vil tjene nogle penge og respekt for senior aftalen til at foreslå det nye spil for mig så godt.”

Leave a Reply