“Chamuakthong” stået for at få hævn.

“Mænd Naram” eller Suthep Manop eller den supplerende teamwork af Chamuakthong S. Yupinda har quaranteed til klargøringen af denne kamp, nu Chamuakthong har bedre huld end tidligere for at kæmpe med Yodwicha P. Bunyasit muay thai camp som den anden par bokser Suek Phetyindee eller den specielle kamp i Lumphinee historie match i Praram IV denne fredag i 7thFebruary 2014. Derefter, Huamit eller Sumate Siasattabongkot er sikker på, at Chamuakthong kan blive en succes på denne kamp sikkert.

 

Efter Chamuakthong S. Yupinda har mister score til Yodwicha P. Bunyasit muay thai lejr i den sidste kamp på sidste tirsdag 7 januar 2014 på Lumphinee Thai boxing stadium, nu på dette tidspunkt har han sin ny chance for at kæmpe med Yodwicha igen på fredag af 7. februar 2014 på Lumphinee Thai boxing stadium. Desuden i denne kamp har Yodwicha regnede hans vægt til Chamuakthong for 3 pounds eller 135-138 pund. Suthip Manop eller den supplerende teamwork af Chamuakthong er således virkelig sikker, efter han har trænet Chamuakthong på Samui Island i Surajthanee provinsen forud at træne på 13 mønt i Praram IX at være vinderen.

 

Han er derudover helt sikkert at Chamuakthong måtte kæmpe værd til investering af muay thai fans for sikker samt Huamit eller Sumate Siasattabongkot eller chefen for muay thai training camp, der er virkelig overbevist om, at Chamuakthong kunne overvinde Yodwicha Bunyasit i denne kamp at være den fremragende bokser 100.000 Baht selvfølgelig.

Leave a Reply