“Yodwicha” kan ikke gøre vægt og undskyldning for muay thai fans.

Yodwicha P. Bunyasit muay thai camp eller den fremragende bokser af 2012 har afsløret, at i tilfældet at fjerne fra kampene på Suek Phetyindee eller historie match af 7. februar 2014, han gerne vil undskyldning alle herunder af initiativtageren, fordi han ikke kan gøre at vægten faktisk. Desuden er nu hans vægt stigende, så for den næste kamp kan han kæmpe mindst 137-138 pund med ingen lav end denne vægt. Således bør muay thai fans gøre forstå om dette emne også.

 

Det gør muay thai fans skuffede for fremragende bokser af A.D. 2012 eller Yodwicha P. Bunyasit muay thai lejren, der havde kø til kamp i Suek Phetyindee eller historie match Lumphinee Thai boksning stadion i Praram IV med Chamuakthong. Men Yodwicha kan ikke gøre vægten indtil fjernelse fra dette spil med skuffelse. Desuden har knæ boxer afsløret om fjernelse af dette spil, som han gerne vil undskyldning for muay thai fans til at fjerne spillet til at kæmpe med Chamuakthong S. Yupinda i den store kamp i sidste 7 februar 2014, fordi han ikke kan gøre vægten og nu hans vægt er stigende til 71 kg. Således føler han skuffet meget ikke at kæmpe i denne kamp.

 

Yodwicha P. Bunsit sagde, at “først, jeg vil gerne undskyldning muay thai fans og initiativtagere til at fjerne fra den store kamp, fordi jeg ikke kan gøre denne vægt. Min vægt er desuden nu 71kg. , så jeg ikke kan kæmpe i 135 pounds og for den næste kamp, jeg har at kæmpe mindst 137-138 pund. Desuden føler jeg skuffet over ikke at kæmpe i denne historie spil, fordi vi alle gerne vil kæmpe i dette spil. På den anden side vil jeg muay thai fans til at sympatisere på mig så godt.

Leave a Reply