Den gode tip bringer ind i berømte muay thai lejr.

Commander Wichai Rachanon eller lederen af Rachanon boksning lejr rådgivet tip til arrangere programmet boksning i den nuværende alder skal blomstre samt at sende opmuntring til at skubbe op bokserne til at blive den elskede bokser muay thai fans i alle aldre uanset af Sailom RD, F 16 Rachanon, Intreekhao Rachanon, Design Rachanon muay thai camp Wacharachai Rachanon og Kussakornnoi Rachanon. Sidst, forstået Padsanlek Rachanon bare den elskede bokser gevinst på kanal 7. Derefter, For dette arbejde, teamwork Muai Siam har bedt for spids fra commander Wichai Rachanon eller lederen af Rachanon boksning lejr om, hvordan at være en succes løbende som nu for deres boksning lejr.

 

Commander Randis sagde, at “ved første, jeg vil gerne takke for alle seniorer og muay thai fans til at tro på mig og altid juble op ved at gøre listerne over vores boksere til kæmpe kontinuerligt indtil er berømte. Derefter, vores tip til at lave lister over boksere er ikke noget særligt, undtagen for tror på vores familie samt tale og høring i alle fag. Udover, bokserne og undervisere kan leve med lykke samt at sende opmuntring til hinanden og tage sig af at studere og arbejde. Desuden, hvis en bokser vil gerne blive den soldat, jeg vil skubbe op dem fuldt af støtte og sende opmuntring til dem til at producere det gode arbejde. Endelig, det bør takke for deres tro på os og det er sikkert at Rachanon Thai boksning lejr kunne oprette det gode arbejde hele tiden.”

Leave a Reply