“Siankaew” kan vise fremragende form.

Commander Sukthad Phumphanmueng har brugt sin tid til at tage sig af Sian Kaew eller Phokaew Phonchangchonburi og Muengsee Phumphanmung daglige uddanne hinanden og at finde de gode strategier til bekæmpelse af løbende. Desuden nu deres huld er perfekt og de er klar til at vise deres store form i Suek Phumphanmung på dette 28 januar 2014, så muay thai fans kan komme til at juble med overraskelse.

 

For Suek Phumphanmueng på dette 28 januar 2014 på Lumphinee, har commander Sukthad Phumphanmung samlet de berømte boksere, såsom master par boxer eller Chomphichit Chuwattana vender med Phokaew Phonchangchonburi, det andet par boxer eller Wisanlek Seetrandiscovery vender med Dang S. Plernchit, supporter par boxer eller Kengkat P. Pekko står over for med Prakaiphet J.S.P. som følge af Worawut Emyuden vender med Peankon Leknakornsri Rittichai K. Sakulchia står over for med Muengsee Phumphanmueng, Phanomrunglek Sitbaikan Camp vender med Daewphayak Sakphaipraya, Nantawat Ch. Rungroat står over for med Chamuakphet Luakphrabat muay thai training camp. Derudover For beredskabet i Phokaew og Muengsee eller commander Sukthad boksere afslørede han, at “Jeg har brugt min fritid fra arbejder på at træne disse boxershorts på Phonchangchonburi boksning lejr hele tiden for at træne og finde de gode strategier for dem. De har nu deres perfekt huld med 100 procent på grund af den gode pasning af teamwork og mig. Så, de er klar til at vise den store form i Suek Phumphanmung på dette 28 januar 2014 for sikker.

 

Derudover viste commander Sukthad, at “Jeg har brugt min fritid fra mit arbejde at træne dem i Phonchangchonburi boksning lejr hver dag og de begge være opmærksomme på at træne for at få megen styrke med deres gode huld for at vise den store form på dette 28 januar 2014. Derefter, muay thai fans bør komme til at juble dem med overraskelse.”

Leave a Reply