“Ploywittaya” er den god statistik til ansigt med sin par bokser.

Det var over forventningen, fordi tidligere Ploywittaya Rojsurat muay thai lejr havde vundet scoren på Paeteng Kertpontip for en gangs skyld tid; således, på den næste tid af Suek Praianan på denne 21 januar 2014, Phetsemuen har set, at dette spil Ploywittaya stadig har hans god chance for at blive vinderen som på samme måde, selv om han har hans mindre navn end Paeteng eller sit par bokser. På den anden side har han hans meget friskhed end sin par bokser.

 

Wittaya Phetsemeun afsløret “dette par bokser havde konfronteret med hinanden for en gangs skyld tid, og Ploywittaya havde vundet score på ham med funniness. Derefter, For den næste kamp til ansigt på denne 21 januar 2014, jeg har set, han har sin god chance for at blive vinderen som på samme måde, selv om han har hans mindre navn end sit par bokser. Men han har hans meget friskhed end sin par bokser med sit vindende. Så jeg synes stadig, at spillet vil være den samme, så hvis muay thai fans er glad for dette par bokser, de kan komme til at juble med heldig tid for sikker.

 

For Suek Praianan udsendes på denne 21 januar 2014, havde Chane Muengchon og teamwork fastsat prisen for billet til 280 Bath for 1 person. Desuden, For dette program, der vil være master par boxer eller Nong O 5 stjerner kylling vender med Phetphanomrung Kertmu 9 muay thai camp samt andet par boxer eller Songkhom Sakhoamsin vender med Kongburi W. Sangphraphai, Ploywittaya Rojsurat muay thai camp vender med Paeteng Kertphonthip, Songkhom Sitchareanthrab vender med Yodkaikaew Faretex, Ploysiam Phetyindeeacademy vender med Rungnarai Kertmu 9 muay thai camp Nakamura A. Piriyaphinyo står over for med Phetsangthong sidde A., stars Worachate P. Riangram står over for med Phetprab 5 kylling.

Leave a Reply