“Pakorn” har meget opmuntring og tak for de råber.

Efter Pakorn har viste god form i de sidste år indtil modtager de udestående prisen Thai bokser til Thailand, han takkede for alle at give opmuntring og skubbe op ham langs indtil har berømte navn som nu.

 

Pakorn P.K. Sanchai Muai Thai Yim eller den seneste fremragende Thai bokser har netop modtaget prisen for fremragende thailandske erhvervsmæssig Boxing i Thailand sport efter annoncere resultatet på den indendørs stadion ved Huamak for sidste torsdag 26 December 2013.

 

Desuden har Pakorn i det forløbne år, den fremragende statistik kampe fra totaler i 11 kampe ved at vinde for 7 kampe, binde op til 2 kampe og tabe til kun 2 kampe. Derefter, han kan vinde hjertet af dommerne indtil at få prisen, især for hans overvindelse for superbank af Rattanabundit Universitet, der bare fik kun den udestående vice Thai erhvervsmæssig boksning på grund af hans mindre fordel end Pakorn. Så, denne pris kan være hans første præmie for Pakorns liv også. Som et resultat, har Pakorn afsløret om denne følelse af hans første præmie til teamwork Muai Siam-, “Jeg føler mig så glad for at modtage denne første præmie i hans liv, så jeg vil fortsætte med at kæmpe og øve mig. Derefter vil jeg gerne takke for mine forældre, der altid støtter mig og alle for at give mig opmuntring. Som et resultat, vil ikke jeg gøre skuffelsen at nogen samt min lærer, der altid lære mig og alle muay thai fans, der altid muntre mig op faktisk.”

Leave a Reply