Justere den fabelagtige liste over Chedsee par boxershorts.

For Suek Muai Thai Ched se på denne søndag 15 December 2013, vil der være ændring af listen par boxer fra den oprindelige par boxer eller Kengkat P. Pekko står over for med Sornthong S. Yingchareonkarnchang kæmpe som den anden par bokser i stedet. Initiativtageren Chun Kertphet og dommere af kanal 7 ville gerne oprette storheden i programmet ved øger dog master par boxer eller Chalarmthong står over for med tsunamien.

 

Desuden afsløret Singkaserm, at på denne søndag, der vil være skiftende af listen par boxer fra den oprindelige, eller Kengkat står over for med Sornthong som master par bokser til at være den anden. På den anden side bliver den stigende, at gøre den god rating af kanal 7 i Suek Muai Thai Ched Se ved at tilføje en anden alvorlig par bokser mellem Chalarmthong Sitphanon eller den topform bokser, der lige overvundet Aphisit KTyim smukt til ansigt med Tsunamni Ch. Chaiwat i 132 pounds. Derefter kan disse fremragende 2 par bokser gøre storhed til programmet for sikker.”

 

Derfor vil der være andre fantastiske par boksere; nemlig Sakulchailek Dabphangnakornbarn vender med Sangthian S. Sornsing muay thai camp og de første par boxer eller Onemeechok Phuhongthong vender med Chiabkhad P. Phongsawang muay thai training camp så godt.

Leave a Reply